Vi är ett

IT-konsultföretag
med specialinriktning

– riktigt duktiga konsulter!​

Har du en idé?
Låt oss förverkliga den!

Om Aspiranterna

Aspiranterna är  ett initiativet som ger tillbaka!

Aspiranterna är en innovativ verksamhet som engagerar specialistkompetens med ojämna begåvningsprofiler. Genom smart sammansatta teams, så uppnås hög effektivitet och mycket god kvalité.

De kunder som köper av oss bidrar till en god och hållbar arbetsmarknad genom minskat utanförskap. Många kunder blir positivt överraskade, särskilt de som jämfört Aspiranterna med tidigare leverantörer.

Nytt inför sommaren är att delar av oss på Aspiranterna.se har bestämt oss för att hyra hus i Frankrike och vi kommer därmed delvis att jobba på distans under denna period.

Att bo på en kreativ och skapande plats tror vi kommer hjälpa både oss själv och er som kund. Att inspireras av nya miljöer och människor för att skapa nya intryck och ideér. Att prata framtid och spåna på nya projekt över en bit mat och lite vin och fortsätta lång in på småtimmarna trots att mörkret lagt sig. Då tänder vi lite ljus och plockar fram några ullfiltar för att hålla värmen och sedan fortsätter vi våra djupa samtal hur vi ska möta morgondagen utmaningar inom webb- och systemutveckling. Självklart med er som kund i fokus.

Att få möjlighet att engagera specialister som annars står utanför arbetsmarknaden, och få ihop producerande teams, ger tillbaka på så många sätt.

Vi minskar arbetslösheten, inte med påhittade jobb utan med faktisk skapad nytta för såväl individ som samhälle. Människor i vår närhet lyfts till lycka och arbetsglädje, då de känner att de gör nytta och levererar på en avancerad nivå. Våra kunder är delaktiga i att skapa dessa möjligheter genom att tro på oss, och våga prova något nytt. Som vi ser det är alla vinnare!

Vi tillhandahåller IT-konsulttjänster där vi inriktar oss främst på systemutveckling och produktutveckling. Vi kan hjälpa er att skapa applikationer för att understödja och effektivisera era verksamhetsprocesser, webbutveckling eller skapa applikationer för iPhone och Android.

Aspiranterna erbjuder tjänster där vi kan sköta hela projektet från planering, design, genomförande, test till slutleverans, alternativt kan våra konsulter vara en del av ert utvecklingsteam under projektets gång.

Med anledning av att vi firar att Aspiranterna fyller 5 år så bjuder vi in till fest inom kort för att fira detta. Vi har även designat och tagit fram en riktigt snygg t-shirt med tryck som alla anställda och kunder kommer att få för att fira detta lite extra. Nu hoppas vi på ytterligare 5 bra och framåt. Vi hoppas att du är med oss på denna resa.

VÅRA TJÄNSTER

nyutveckling

Nyutveckling

Har du ett projekt eller del av projekt som skall utvecklas så genomför våra kompetenta utvecklare projektet. Vi hjälper till med allt från rådgivning, systemering, utveckling, testning och implementation.

forvaltning

Förvaltning

När ni har ett system som behöver underhållas och i viss mån vidareutvecklas.

KOMPETENSBACKUP

Vi avsätter tid för att sätta oss in i era system, för att vara en backup om någon av era befintliga utvecklare blir sjuka, har semester eller säger upp sig. Då är våra utvecklare snabbt på banan och kan med kort varsel gå in och hjälpa er.

utbildning

UTBILDNING

Vi erbjuder löpande utbildningar och kurser för dig som gillar att ligga i framkant. Stå aldrig still utan se till att ert företag är i rörelse framåt.

Vad gör oss annorlunda?

Miljövänligt

Att arbeta och ta ansvar för vår miljö ser vi som en självklarhet och finns med i allt vi gör.

Vi håller vårt ord

Vi tummar adlrig på kvalitén och håller alltid vårt ord och har dig som kund i fokus.

Gedigen Erfarenhet

Vi har lång och gedigen erfarenhet av alla typer av projekt och uppdrag, litet som stort.

Nöjda kunder

Vi har massor av nöjda kunder genom åren. Vill du bli en av alla dessa?

Kundcase

Vi fick in en kund som säljer billiga bildelar genom sin verkstad och nu ville börja sälja även i en webbshop. Deras nuvarande sida var väldigt enkel och kunderna kunde inte boka direkt eller leta bildelar.

Våra duktiga IT-konsulter hjälpte dem att bygga en helt ny sida där de införde ett bokningssystem med direkt kontakt med verkstadens kalender för att kunna boka in sina tider för service direkt på sidan. Förutom detta byggdes en webbshop där bildelar kunde sorteras på bilmärke och bilmodell. Kunderna kan söka på sitt registreringsnummer för att få upp rätt bildelar.

Efter att vi hade gjort om deras hemsida har deras kundunderlag för service ökat med 67% och försäljningen av billiga reservdelar ökat med hela 85%. En helt otrolig ökning bara genom att erbjuda en fungerande hemsida där kunderna direkt kan välja att boka in en tid som passar dem eller enkelt hitta den reservdel som passar just deras bil.

Kundreferenser

Vi vill tacka gänget på gåvokortspecialisten därför att de varit en lojal kund över alla år och också att de hjälpt oss med julklappar till anställda!

När Julen står för dörren och det är dags att börja tänka på julklappar till de anställda kan det vara en svår uppgift, särskilt om man inte vet vad man ska köpa. Ett alternativ som dock alltid kommer att glädja är ett gåvokort. Detta visar inte bara din uppskattning för dina anställdas hårda arbete, utan ger dem också en chans att koppla av och njuta av julen.

Om du letar efter en julklapp som garanterat kommer att ge dina anställda ett leende på läpparna, behöver du inte leta längre än till ett gåvokort

Redo att ta nästa steg?

Är du eller ditt företag redo att ta nästa steg – tveka inte att kontakta oss redan idag för att prata om vad vi kan hjälpa just er med.

    Aspiranterna erbjuder tjänster inom systemutveckling, mobilapplikationer, webb och utbildning.

    Vi tillhandahåller även en konsultpool.

    Samarbetspartners

    Hör av dig!